BLOGul Lumanarilor Decorative Mia Bella

Urmatorul concurs...da share postarilor de pe pagina Lumanari Parfumate cu Stil si vei participa la tragerea la sorti din 28.01.2019!

Extragerea a avut loc! Au participat tori cei care s-au inscris ca membri pana pe data de 20.01.2019. Premiul este o lumanare cu aroma de pepene galben. Castigator: Biro Cristian Iosif!

Serile...

12.01.2019

Intotdeauna, o lumanare parfumata va reusi sa creeze atmosfera, iar produsele noastre te vor face sa te simti bine!

Pentru cei care...au uitat sa zambeasca celui/celei de langa, pentru cei care au uitat sa mangaie, pentru cei care au uitat sa ofere, pentru cei care au uitat sa primeasca, pentru cei care au uitat sa existe, pentru cei care au uitat sa traiasca, pentru cai care au uitat sa iubeasca, pentru toti cei care au uitat....pentru cei care nu...

Astazi au sosit in Romania, pentru prima data, aceste lumari cu personalitate si stil! Au plecat din SUA, sunt primele pe aceste meleaguri si sigur vor urma si altele! Foarte curand vor incepe sa ajunga si urmatoarele comenzi!

Compania si-a inceput activitatea in 2002, initial pe teritoriu american si canadian, iar apoi extindere si pe alte piete. A sosit si randul Romaniei, iar aceste lumanari aduc urmatoarele noutati:

Inscrieti-va pe site in calitate de membri pana pe 15 Ianuarie 2019 si veti beneficia de o reducere de 25% pentru orice produs pe care il si pre-comandati pana la aceeasi data! Livrarea produselor precomandate se va face pana pe 27 Ianuarie.

Pentru multi dintre noi, poate fi prima data cand pasim intr-o fabrica de lumanari parfumate. Proprietarul marcii si afacerii, ne conduce si arata cum se fabrica!

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți