BLOGul Lumanarilor Decorative Mia Bella

Intr-un studiu, facut in 2011, au aparut statistici interesante. Multi dintre noi nici nu stim cat de populare sunt lumanarile. De exemplu italienii dau si 150 de euro pentru o lumanare. Zilnic in 50% din case se aprind lumanari parfumate, 35% dintre cadouri reprezinta lumanari decorative si parfumate, in 80% din restaurante, hoteluri ne asteapta...

Ardeti lumanarea maximum 3 - 4 ore pentru utilizarea eficienta a acesteia
Niciodata nu lasati lumanarea sa arda nesupravegheata!
Fitilul pastrati-l cat mai scurt pentru a avea o ardere eficienta. Daca este prea lung, flacara generata va incalzi marginile borcanului care va deveni tot mai fierbinte.
Pentru o ardere mai buna, veti gasi...

Pentru cateva zile am fost prezenti la Iulius Mall Timisoara si am experimentat prezenta off-line. Experienta interesanta, experienta ce ne-a facilitat posibilitatea sa cunoastem oameni interesanti, dar sa fim cunoscuti la randul nostru de cei cu care am interactionat.

Cat de "altfel" ar fi, ca atunci cand ai o lumanare parfumata undeva la vedere, undeva unde o poti vedea tu si altii, eticheta acesteia sa redea ceva de interes pentru tine: casatoria ta, botezul copilului sau orice alt eveniment important din viata ta?

Da, desi am plecat de putin timp la drum, avem planuri de dezvoltare in urmatoarea perioada, asa ca am plecat sa cucerim, de fapt sa va cucerim! Sa va cucerim cu produsele noastre, cu calitatea lor, cu aromele, culorile si formele lor!

In articolul de azi, vom face o comparatie intre caracteristicile lumanarilor ce contin parafina si cele care sunt facute din materiale naturale. Dupa cum veti vedea, diferentele sunt atat de mari incat nu prea exista posibilitatea sa stai si sa analizezi si apoi sa iei o decizie. Cele cu parafina sunt periculoase atat pentru oameni (forme de...

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți