Putem personaliza etichetele lumanarilor

Cat de "altfel" ar fi, ca atunci cand ai o lumanare parfumata undeva la vedere, undeva unde o poti vedea tu si altii, eticheta acesteia sa redea ceva de interes pentru tine: casatoria ta, botezul copilului sau orice alt eveniment important din viata ta?

Cat de "altfel" ar fi ca afacerea ta sa fie ca imagine pe o lumanare parfumata si sa fie promovata astfel! Un flyer sau email, se va arunca sau sterge. O astfel de lumanare personalizata va fi prezenta mult mai mult timp. Poate fi oferita clientilor, potentialilor clienti, poate fi folosita in diferite campanii publicitare. Este un mod unic de a te face cunoscut.

Pot fi marcate evenimente unice sau deosebite din viata proprie, din viata celor dragi, evenimente din evolutia companiei, evenimente care marcheaza orasul in care locuiesti. Pot fi promovate orase, cafenele, saloane SPA si de infrumusetare, hoteluri, pensiuni, evenimente caritabile.

Putem realiza etichete personalizate pentru a strange fonduri destinate diferitelor actiuni caritabile sau sustinerii financiare pentru diferite institutii sau chiar orase!

Organizatii non-profit pot transmite mesajele campaniilor prin intermediul etichetelor personalizate, iar parte din vanzarea produselor este directionata catre scopul campaniei.

Etichete cu imagini edificatoare din orase, pot deveni o amintire placuta din orasul respectiv si o modalitate de a strange fonduri.

Putem realiza etichete personalizate pentru corporatii. Spuneti "Multumesc!" angajatilor intr-un mod unic, direct, personal. Si nu doar atat - sunt atat de multe ocazii in decursul anului in care recunoasterea meritelor sau marcarea diferitelor evenimente, se poate face intr-un mod aparte!