Lumanare Parfumata Bamboo Watermint

Lumanare parfumata Bamboo Watermint ... acest miros exotic îmbină bambusul, împreună cu indicii erbacee și răcoritoare de mentă, în timp ce notele pline de iasomie dau o blândețe naturală și frumusețe.

Uleiul esential de iasomie este obtinut din floarea de iasomie, despre care se stie ca are o aroma extrem de puternica, fiind folosita in industria parfumurilor. mirosul placut al uleiului de iasomie poate fi folosit in aromaterapie pentru ameliorarea depresiei.

Aroma iasomiei stimuleaza eliberarea serotoninei, dar si a altor hormoni similari in creier, imbunatatind dispozitia si combatand gandurile depresive.

Poate avea proprietati sedative - uleiul de iasomie contribuie la inducerea starii de relaxare a corpului, dar si a mintii, ceea ce inseamna ca poate actiona precum un sedativ natural.

Somnifer natural - daca insomniile iti dau batai de cap, aromaterapia cu ulei esential de iasomie iti poate fi de mare ajutor. Proprietatile relaxante ale acestui ulei te vor ajuta sa adormi mai usor

Uleiul esențial de menta este cel mai blând dintre uleiurile mentolate. Este o variantă atât de blândă încât poate fi folosită și la copiii sub trei ani, spre deosebire de menta clasică.

Aroma specifica are o afinitate pentru sistemul respirator, miros răcoritor, cu proprietati antispasmodice, decongestive, mucolitice, antiemetice, analgezice, și antivirale. Este ca o gură de aer proaspăt, aduce bună-dispoziție și optimism, claritate în gândire și concentrare.

Lumanarea decorativa trebuie lasata sa arda cel putin doua, trei ore de fiecare data, cu toate fitilele aprinse, astfel ca uleiul de palmier sa se lichefieze pana la marginea borcanului, pentru a se evita formarea unui tunel in jurul fitilului de bumbac.

Lumanarile decorative parfumate sunt 100% naturale, fara parafina, pe baza de ulei de palmier. Avem o gama variata de lumanari pentru aromaterapie, lumanari parfumate pentru spa cu diverse arome naturale.

105,00 RON
Please select variants first