Lumanare Parfumata Sandalwood & Lavender

Un parfum deosebit de liniștitor de lemn de santal combinat cu levantica calmantă și relaxantă. O experiență caldă și senzuală atemporală!

Lemnul de Santal este unul din cele mai valoroase tipuri de lemn din lume. Datorită tăierilor masive, cantitatea de arbori de Santal este în situație critică, astfel că exploatarea este atent urmărită. Santalul este un arbore care face parte din grupa de specii protejate, din această cauză prețul uleiului esențial - care se obține prin distilarea cu aburi a miezului trunchiului și a rădăcinii copacului (și doar din copaci mai bătrâni de 25 de ani) - a crescut în timp, ajungând astăzi să fie unul dintre cele mai scumpe uleiuri esențiale. Să îl tratăm, așadar, cu respectul care i se cuvine.

Esenta de Lavandă este una dintre cele mai cunoscute și folosite esente in lume. Având in vedere că foarte multe probleme de sănătate au legătură cu stresul, lavanda poate ocupa un loc special în viața oricărei persoane, având un efect calmant și susținând sănătatea pe toate planurile. Este o aroma care poate preveni și poate echilibra în egală măsură.

50,00 RON
Please select variants first