Lumanare Parfumata Sweet Basil Lime

Lumanare parfumata cu un amestec stimulativ de busuioc erbaceos cu nuante clare de lime. Acest amestec revigorant va aduce claritate și echilibru, precum și reîmprospătarea și stimularea vigilenței mentale.

Aroma busuiocului creste fluxul sanguin si nivelul de energie, reducand in acelasi timp inflamatia. Efectele protectoare ale busuiocului sunt reflectate in puterea de protectie antimicrobiana, antiinflamatoare, repelant impotriva insectelor.

Uleiul de lime este valoros, în primul rând, pentru starea de bine pe care o aduce, bună-dispoziție, optimism. Lime inspiră, hrăneste creativitatea și încurajează. Pe lângă efectele senzaționale pe care le are asupra stării de spirit, aduce beneficii în încăperi în perioade cu epidemii și viroze, curățând și împrospătând aerul.

Lumanarea decorativa trebuie lasata sa arda cel putin doua, trei ore de fiecare data, cu toate fitilele aprinse, astfel ca uleiul de palmier sa se lichefieze pana la marginea borcanului, pentru a se evita formarea unui tunel in jurul fitilului de bumbac.

Lumanarile decorative parfumate sunt 100% naturale, fara parafina, pe baza de ulei de palmier. Avem o gama variata de lumanari pentru aromaterapie, lumanari parfumate pentru spa cu diverse arome naturale

78,00 RON
Please select variants first