Lumanare Parfumata Vanilla Musk

Lumanare parfumata in care regasesti o combinație armonioasă, bogată de mosc senzual cu nuanțe de vanilie și ambra cristalină care invocă un echilibru dulce pentru a transporta spiritul și simțurile.

Aroma de Vanilie are efecte in a elimina simptomele de stress si anxietate. Mirosul de vanilie este unul cald si imbietor. Instant va va duce cu gandul la momente de linistite, prajituri si alte lucruri delicioase. Vanilia va mai poate ajuta si la imbunatatirea libidoului.

Mirosul de mosc este unul absolut minunat, el degaja un parfum balsamic, lemnos, barbatesc si persistent. Antidepresiv si calmant al sistemului nervos, dar si cu efect afrodisiac.

Lumanarea decorativa trebuie lasata sa arda cel putin doua, trei ore de fiecare data, cu toate fitilele aprinse, astfel ca uleiul de palmier sa se lichefieze pana la marginea borcanului, pentru a se evita formarea unui tunel in jurul fitilului de bumbac.

Lumanarile decorative parfumate sunt 100% naturale, fara parafina, pe baza de ulei de palmier. Avem o gama variata de lumanari pentru aromaterapie, lumanari parfumate pentru spa cu diverse arome naturale

78,00 RON
Please select variants first